Inge Hindriks

Inge Hindriks (1974) is moeder, schrijver en Reikimaster.
Sinds 2006 begeleidt ze onder de naam Soulstainability® organisaties en individuen naar de passie van hun ziel.
Ze spreekt, schrijft, onderwijst en inspireert vanuit wat haar raakt.
Dr. Willem Glaudemans leidde haar op tot coach en trainer en internationaal opleider met Het Talentenspel / The Game of Gifts.
Sinds 2000 heeft ze Reiki. Ze is in 2014 door Phyllis Lei Furumoto ingewijd tot Reikimaster Usui Shiki Ryoho. Inmiddels geeft ze eerste en tweede graads Reikiklassen en uitwisselmomenten.

Inge begeleidt vanuit vertrouwen, innerlijk weten en aanwezig zijn. Ze begeeft zich vaak op het gebied tussen de non-dualiteit en dualiteit en kan verschillende niveaus tegelijkertijd houden vanuit helder aanwezig zijn.Haar begeleidingen zijn warm, gericht, en verhelderend. Haar snelle geest en intuitieve vermogens zet ze evenredig in.

Ze werkt in haar eigen praktijk in Mierlo bij Eindhoven, in de Abdij van Postel en aan de Educatieve Academie in Antwerpen. Verder werkt ze ook in-company.

Inge werd geboren op een autoloze zondag. Misschien dat haar liefde voor duurzaamheid daar vandaan komt. Haar middelbare school zat ze in Berchem aan het Het Heilig Hart internaat. Later studeerde ze Sociale Psychologie in Nijmegen en Toulouse. vervolgens gaf ze les en verrichtte onderzoek aan de Radbouw Universiteit, was voorlichter op gebied van biologisch tuinieren en duurzame energie bij De Kleine Aarde en gaf les aan de Fontys Hogeschool Technische Bedrijfskunde.

Inge is getrouwd en moeder van een zoon.

Onderwerpen die haar raken zijn: het bouwen van nieuwe vormen van samenleven / communities, open source economy, het leven van je roeping, erkennen van je schaduw en je verlangens (Jung) , het zien van mensen in al hun delen en zelf leven vanuit contact met alle delen van jezelf.