Ervaringen

Ik heb tijdens deze coaching ontdekt dat ik met mijn talenten van onschatbare waarde ben voor mijzelf, voor mijn naasten en voor de rest van de wereld!

— Kathleen van Hoye, 38, DJ Housewife, België

De workshop is helemaal goed: lekker hard werken, gestructureerd in een veilige omgeving, wat echt door jouw kwaliteiten komt. Ik vind het heerlijk dat je zo duidelijk bent. Het is fijn als duidelijk is wat wel en niet mag en van je verwacht wordt. Je invoelend vermogen is super goed ontwikkeld, zowel op persoonlijk niveau als op groepsniveau.

— Monique Gerrits, 45, GZ-psycholoog UBIN

Goede workshop, hard werken, voldoende ontspanning en genoeg tijd voor de opdrachten, fijne individuele begeleiding. Op het moment dat iemand in zijn leven op een dood punt zit, kan dit absoluut verschil uitmaken.

— Armanda Wensveen, 36, fysiotherapeut

Zeer verrijkende en verhelderende ervaring. Brengt je niet alleen dichter bij jezelf, maakt helder wat gezien en gehoord wil worden, maar zorgt ook dat je je plaats (h)erkent in het groter geheel. Inge, nogmaals bedankt.

— Anne Van Sluijs

De tweedaagse workshop was voor mij een ervaring om nooit te vergeten. Het leek wel of alle losse puzzelstukken van mijn leven stuk voor stuk op hun juiste plaats in het grote geheel vielen. Ik werd er echt door geraakt.

De workshop van Inge heeft mij zoveel erkenning en rust gegeven dat ik met nog meer inspiratie,wijsheid en liefde kan werken en leven. Dank je wel. Liefs Yvonne Jansen.

— Yvonne Jansen Coaching