Cursussen

Soms is het tijd om nieuw licht op de zaak de werpen.

Aanbod Trainingen:

Ik geef verschillende cursussen, zowel op basis van open inschrijving als voor bedrijven. Zie de agenda voor het actuele aanbod trainingen met open inschrijving.

Denk aan workshops met het Talentenspel, trainingen voor mensen met stress op het werk, omgang en verwerking van verlieservaringen. Ik geef ook Reiki klassen, eerste en tweede graad, voor mensen die op hun weg zijn naar groter Bewust zijn. laat me weten wat je wilt via het contact formulier. dan kijken we samen wat bij je past. Er zijn altijd meer mogelijkheden.

Op aanvraag kan ik een talententraining, workshop of lezing verzorgen over een onderwerp naar keuze.

De zakelijke markt bied ik maatwerk, afhankelijk van de vraag bied ik trainingen samen met andere professionals uit het werkveld. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Met regelmaat bied ik een weekendworkshop “Ontdek je levensmissie met het Talentenspel” in Nederland of België. Ook ga ik in Belgie, Amerika en Engeland opleidingen tot Talentencoach verzorgen. In de Nederlandse en in de Engelse taal. Vraag me naar data, niet alles staat altijd op de site en soms heb ik een lijstje van geinteresseerden waarmee ik een cursus plan bij voldoende belangstellenden. Of zie voor data, informatie en inschrijving de agenda.